15logo.gif (5581 bytes)
Tot slot een nawoordje van het vijtienjarig bestaan archief.

mischa2.jpg (6993 bytes)Karate in Terheijden is nog volop in bloei. Dit hebben we te danken aan alle mensen die haar de afgelopen vijftien jaar goed hebben verzorgt. Dank daarvoor. Gelukkig is ze nog lang niet uitgebloeid en we verwachten nog veel goeds. Als we met zijn allen goed ons best blijven doen blijft ze in topvorm en kan iedereen er nog flink van genieten.

Om vijftien jaren Karate Vereniging Terheijden weer te geven heb je aan een boekje zoals deze lang niet genoeg. Eerder een boek zo dik als een stootkussen zou een compleet overzicht geven. Wel hoop ik dat jullie een goed overzicht hebben gekregen over deze periode. Ik vond het in ieder geval erg leuk om op deze manier nog een goed terug te kijken naar het verleden van de vereniging.

mischa3.jpg (7582 bytes)Wat ik belangrijk vind en altijd al heb verkondigd zal ik ook deze keer niet vergeten. Een vereniging bloeit niet met alleen een goed bestuur, bijzonder goede leraar, toegewijde assistenten of veel vrijwilligers. Dit zijn zeker wel hele belangrijke elementen van de vereniging, absoluut! Belangrijk voor onze vereniging zijn trouwe en hard trainende leden, jullie dus! Vandaar niet alleen mij dank aan alle mensen zoals bestuur, assistenten, vrijwilligers en onze geweldige leraar, maar ook mijn dank aan jullie leden.


Mischa van Schaijk