15logo.gif (5581 bytes)
Marion Vervoort aan het woord… (Penningmeester).

15 Jaar bestaan wat houdt dit in? Al 15 jaar wordt er met veel plezier en veel zweet een fantastische vereniging bij elkaar gehouden. Dat we op de goede toer zijn bewijst het feit dat we onlangs ons 100e lid hebben mogen verwelkomen.

Wat betekend dit gegeven voor mij persoonlijk? Meer als zes jaar ben ik fanatiek lid van deze vereniging en hoop dit ook nog heel lang te zijn. Met bergen en dalen, klimmen en weer terug vallen maar vooral doorzetten(wat ik zeker het aankomend seizoen weer zal doen) bereik je veel. Niet alleen in het karate maar ook in je hele leven. De wijze lessen die je ontvangt als karateka werken zeker door in je verdere leven.

Met veel plezier ben ik zo een drie jaar geleden begonnen het penningmeesterschap op me te nemen en ik moet zeggen dit bevald prima. Veel werk is er aan ook aan de ledenadministratie maar je krijgt er ook veel voor terug. Via de vereniging hebben wij zeker een aantal vrienden leren kennen waar we nog steeds veel plezier mee hebben.

Toen men vroeg aan mij een stukje te schrijven voor het 15 jarig bestaan was mijn eerste reaktie: Wat 15 jaar al en dat 10 jarig jubileum dan het lijkt net gisteren. Dit tiepeerd het gevoel van samenhorigheid en gezelligheid binnen de club. Ik hoop nog zo lang bij deze club te horen zodat ik wederom een stukje moet schrijven maar dan voor het 20 of het 25 jarig bestaan.

Dit alles is niet mogelijk als we niet een zo fantastische leraar en begeleider hadden als nu onze Wim. Langs deze weg wil ik Wim en zijn assistente's dan ook bedanken en hoop dat ze het nog heel lang vol zullen houden.

Marion Vervoort.