15logo.gif (5581 bytes)
Marion Vissers aan het woord… (Bestuurslid).

Dit gegeven spreekt eigenlijk al voor zich: al 15 jaren lang vormen we met elkaar een gezonde, gezellige en hartelijke vereniging, waarin we vorig jaar zelfs ons 100e lid mochten begroeten!

Zelf ben ik in 1995 na een proeftraining de vereniging binnen komen rollen, en ben een tijdje later toegetreden tot het bestuur. In die 5 jaren hebben we binnen het bestuur, maar ook binnen de gehele vereniging, lief en leed met elkaar gedeeld. Ik denk dan bestuurs- en feestcommissie-vergaderingen, bowlen, filmavonden, barbecue, karaoke, jeugdweekends in de kinderboerderij van het Gruijtveld, tropentrainingen, stages van Dimitra Limneos, zenuwslopende bandexamens en clubkampioenschappen, en vooral de seniorenafsluitingen, zoals het griezelfeest van afgelopen jaar.

Dit jaar gaan we proberen om het succes van het 10-jarig bestaan op zijn minst te evenaren, en als het even kan nog te overtreffen; ik was er toen niet bij, maar dit jaar kan geen doop, communie of weet-ik-veel-wat mij beletten om me in het feestgedruis te storten!

En met de volgende wijze woorden als leidraad, verheug ik me alweer op de volgende 5 jaren en dus ook op het 20-jarig bestaan…

Marion Vissers