15logo.gif (5581 bytes)
Jan Vervoort aan het woord… (Vice-voorzitter).

Sinds 17-9-1994 ben ik lid van de Karatevereniging. Amper binnen en meteen kreeg ik een lijst mee of dat ik het 10 jarig bestaan mee wilde vieren. Geweldig was dat. Nu ruim 5 jaar later kijk ik terug op een periode met hard trainen en veel organiseren.
Als jeugdleider begeleid ik vele wedstrijden die er georganiseerd worden en als feest-commissielid organiseer ik met andere steeds weer geweldige aktiviteiten voor onze leden. Te denken aan de bowlingavonden de filmavonden en de vele feestavonden. De jeudkampen welke altijd in het Gruytveld gehouden werden alleen dit jaar was het anders.

Na veel organiseren en besprekingen hebben we het kunnen realiseren om met de jeugd naar Oranjestad te gaan, wat voor hun en voor ons een onvergetelijk weekend was. Ook voor de senioren hebben we iets geweldig gepland. Ook mijn vice-voorzittersschap beleef ik met veel plezier. Af en toe krijg ik thuis te horen dat ik wel erg veel met het karate bezig ben en met alles erom heen.

Toch doe ik dit met heel veel plezier en zeker ook omdat er een zogoede samenwerking is tussen alle leden, bestuursleden en feestcommissieleden.

Ik hoop dat deze ervaring zich nog verder zal uitbreiden.

Jan Vervoort.