Lid worden en Contributie

Informatie

Als je wat meer informatie wil over onze vereniging of over shotokan karate, stuur dan een berichtje met je vraag naar onze voorzitter jan@karate.nl.

Als je een keer wilt kijken naar één van onze trainingen dan ben je natuurlijk van harte welkom. We trainen in Sociaal cultureel Centrum “De Cour” Markstraat 6 Terheijden. Meldt je op maandag- of vrijdagavond vóór het begin van een training even bij één van de trainers op locatie. Zij kunnen je dan gelijk wat meer informatie geven.

Maandag: jeugd 19:00-20:00 / senioren 20:00-21:30
Vrijdag: jeugd 19:00-20:00 / senioren 20:15-21:30

Proefles

Wil je een keer meetrainen kan dat natuurlijk ook. We bieden de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend twee proeflessen te volgen.
Alles wat je nodig hebt is gemakkelijk zittende sportkleding. Je kunt zelfs kostenloos een karatepak (gi) lenen voor de duur van een proefles.

Aanmelden

Wil je lid worden? Dat kan met een online aanmeldingsformulier of met een schriftelijk formulier.
Meld je hier aan met het DIGITALE AANMELDINGSFORMULIER. Of download dan het AANMELDINGSFORMULIER. Print dit uit, vul het formulier volledig in en geef het (met pasfoto) aan het begin van je eerste les af bij de lesgevende trainer.

Hieronder zie je een overzicht van de kosten per kwartaal.

CategorieLeeftijdKosten per maand
Jeugd / Junioren7 t/m 16 jaar€ 15 (tweede inschrijving: € 12,50)
Seniorenvanaf 17 jaar€ 25
Steunende Ledenalle leeftijden€ 10 per kwartaal
Inschrijfgeld€ 10

De contributie kan alleen via rekeningnummer NL21RABO0150625448

Het maandbedrag wordt middels een automatische overschrijving geincaseerd.

Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk aan het bestuur te worden gemeld. Mondelinge opzeggingen worden niet geaccepteerd.