GA VOOR GLASVEZEL EN SPONSOR ONZE VERENIGING

Wat ons betreft binnenkort ook in Lage Zwaluwe en Terheijden: supersnel internet! Als 25% (Terheijden) en 35% (Lage Zwaluwe) van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 20 januari 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Ook wij van Karate Vereniging Terheijden juichen de komst van glasvezel in onze plaatsen natuurlijk toe! Want glasvezel heeft nu eenmaal veel voordelen ten opzichte van de bestaande traditionele technieken. Sluit jij glasvezel af via Karate Vereniging Terheijden? Dan krijg jij € 25 retour van Caiway of DELTA. Wij als vereniging krijgen ook nog eens € 50 bijdrage. Goed voor jou én goed voor de vereniging dus, want het geld kunnen we goed gebruiken voor PLAATS HIER EEN BESTEDING VOOR HET GELD.

  1. Supersnel internet voor dezelfde prijs

Glasvezel duur? Welnee. De prijzen zijn vergelijkbaar met de prijzen die je nu betaalt voor coax- of koperinternet. En met het superscherpe welkomstaanbod van de deelnemende providers levert overstappen ook voor jou heel veel financieel voordeel op. Een goede reden dus om voor glasvezel te kiezen.

  1. Klaar voor nu én voor de toekomst

We doen steeds meer dingen tegelijk online. Gamen, Netflixen, bestanden downloaden, met glasvezel internet kunnen meerdere mensen in een gezin probleemloos online. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!

  1. De internetsnelheid krijgen die wordt beloofd

Je deelt jouw verbinding niet met andere mensen; ieder deelnemend huis heeft een eigen aansluiting. Dus ook als iedereen bezig is met internet heb jij nog steeds de snelheid die je afneemt. Supersnel, superstabiel en super eerlijk!

  1. Even snel up- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid even hoog als de downloadsnelheid. Dus geen gedoe meer met het langzaam uploaden van jouw backup in de cloud, geen irritaties meer omdat die foto’s verzenden zo lang moet duren. En natuurlijk altijd een goede upload tijdens jouw Zoom- of Teams-meetings. Wel zo comfortabel én bijdetijds!

  1. Gamen zonder haperen

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept. 

Stap nu over op glasvezel!

Als we voor 20 januari 2021 voldoende huishoudens zich aanmelden voor glasvezel dan gáát het er ook komen. En huishoudens die zich aanmelden voor deze datum besparen ook nog eens € 650 aansluitkosten! Deze kans laten we toch niet lopen in Lage Zwaluwe en Terheijden?

Kies je voor Caiway of DELTA?

Melde je dan aan door op de juiste afbeelding te klikken! Op die manier wordt jouw aanmelding op naam van onze vereniging geregistreerd (en krijgen we dus bij behalen van voldoende aanmeldingen € 50 voor de vereniging én € 25 voor u!).

( Dit is een gesponsorde boodschap )