Training met jeugd en senioren op de woensdagavond

We zijn inmiddels weer gestart met het trainen op de woensdagavond van 19.00u tot 20.00u in de tuin van De Cour. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de gemeenten en zorgen we er samen voor dat we veilig kunnen sporten.

Het is superfijn dat we weer met elkaar kunnen trainen en mooi te zien dat we het nog niet verleerd zijn. Komend najaar doen we weer mee met Sjors Sportief, waardoor we kids vanaf groep 3 t/m groep 8 van de basisschool weer de gelegenheid geven om 4 keer gratis mee te trainen.

Mocht je nou niet kunnen wachten tot komend najaar en nieuwsgierig zijn naar onze vereniging? Dan ben je altijd van harte welkom om mee te komen trainen. We hebben een leenpak voor je klaar liggen. Heb je nog een vraag of wil je je aanmelden? Stuur dan een emailtje naar Jan@karate.nl.