Virtueel Kata toernooi jeugd (de prijswinnaars)

Virtueel kata toernooi Karate vereniging Terheijden groot succes.

In maart heeft het Corona virus er voor gezorgd dat het Shotokan mini karate toernooi niet is door gegaan. Toen ook nog bekent werd dat alle sporten verboden werden door de regering was de teleurstelling bij de leden en zeker bij de jeugd leden groot. Om dit een klein beetje te compenseren heeft Karate vereniging Terheijden het virtueel jeugd kata toernooi in het leven geroepen. Via een karate app werd er gevraagd aan de ouders of zij hun kinderen zover konden krijgen om achter in de tuin  in karate pak een kata (schijngevecht) te lopen. Dit was niet voor dovenmans oren bijna alle jeugdleden hebben mee gedaan aan dit virtueel toernooi.

<foto verwijderd op basis van artikel 13 van de AVG, recht op vergetelheid>

Sommigen ouders waren zo fanatiek dat ze er muziek op de achtergrond bij hadden opgenomen. En zelfs een inzending van de kata opgenomen in een Japans ingerichte tuin. Broer en zus die een team kata lieten zien. En een jongedame die haar vader (oud karateka) even een lesje kumite (vrij gevecht)  heeft gegeven. Al deze filmpje zijn hier te zien op onze website. Wij mogen zeggen dat dit een groot succes is geweest.

De volgende winnaars hebben in tussen hun prijs thuis bezorgd gekregen.

Poul: gele band.
1e prijs Lonne van Schaijk Terheijden
2e prijs Michel Vlachos Lage Zwakuwen
3e prijs Myrthe Cantineau Terheijden (gedeelde 3e)
3e prijs onbekend Terheijden(gedeelde 3e)

Poul: witte band.
Gedeelde 1e plaatsen
1e prijs Lucas de Koning Made
1e prijs Arthur van Lierop Terheijden.

Namens het bestuur en Sensei van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mooie prijzen en we hopen weer snel in de dojo te kunnen trainen.